Marius Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă, cere CSM încetarea detaşării şi revenirea la DNA

Marius Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă, cere CSM încetarea detaşării şi revenirea la DNA

Marius Cătălin Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă, a cerut Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii încetarea detaşării la DLAF şi revenirea la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei, ce urmează să se desfăşoare pe data de 2 octombrie, se află "Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 19.343/2018 privind cererea formulată de procurorul Marius Cătălin Vartic de încetare a detaşării la Departamentul pentru lupta antifraudă şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central".

Marius Cătălin Vartic a fost numit, în iulie 2016, şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a premierului de la acea vreme Dacian Cioloş.

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria