Meciurile de la Euro 2016 vor putea fi vizionate gratuit în Parcul Bazilescu

Meciurile de la Euro 2016 vor putea fi vizionate gratuit în Parcul Bazilescu

Microbiștii bucureșteni vor putea viziona gratuit meciurile de la Campionatul European de Fotbal în Parcul Bazilescu, unde va fi amplasat un ecran gigant, informează Primăria sectorului 1, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

"Timp de o lună, în perioada 10 iunie — 10 iulie, administrația locală a sectorului 1 va amplasa pe platoul din fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016", anunță primăria.

Totodată, organizatorii vor amplasa în zonă 200 de scaune pentru ca microbiștii să poată urmări în condiții bune meciurile de la campionatul din Franța, la care participă și echipa României.

În faza grupelor, partidele se vor desfășura începând cu orele 16,00, 19,00 și 22,00, iar în optimi — 15,00, 18,00 și 21,00. Partidele din sferturile de finală, semifinale, precum și finala vor începe la ora 21,00.

Din meciurile care încep la ora 22,00 nu va putea fi vizionată decât prima repriză, din rațiuni de asigurare a liniștii publice, precizează comunicatul.

Pe toată perioada desfășurării evenimentului în zonă este strict interzisă comercializarea băuturilor alcoolice și se va interzice participarea la manifestare a persoanelor care au asupra lor astfel de băuturi sau sunt sub influența alcoolului. De asemenea, persoanelor care au asupra lor obiecte ce pot fi folosite la acțiuni violente sau la tulburarea ordinii publice li se va interzice participarea la acest eveniment, se mai arată în comunicat.

Amplasarea ecranului gigant din Parcul Bazilescu face parte din proiectul social-cultural și recreativ "Fotbal în Parc".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Zvonuri...

4 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

5 Video viral