Meleșcanu: Miniștrii ALDE vor fi propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut în Guvernul Grindeanu

Meleșcanu: Miniștrii ALDE vor fi propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut în Guvernul Grindeanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", își va continua mandatul, precizând că actualii miniștri ai ALDE ar urma să fie propuși în noul guvern pe aceleași posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu.

Prezent, vineri, la un forum de diplomație publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleșcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniștrii ALDE urmează să fie propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

''Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc țara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, așa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este și politică și profesională. În mod normal voi continua, miniștrii ALDE urmează să fie propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliție au loc și negocieri, e foarte posibil să fie și un prim-ministru care să își dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul'', a spus Meleșcanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...