Meteoritul care a fost filmat deasupra României i-a alertat și pe bulgari. Unde ar fi căzut VIDEO

Meteoritul care a fost filmat deasupra României i-a alertat și pe bulgari. Unde ar fi căzut VIDEO

O bubuitură puternică i-a speriat noaptea trecută pe locuitorii din nord-vestul Bulgariei. Potrivit autorităților române, a fost vorba de un meteorit care a explodat în aer.

Locuitorii din nord-vestul Bulgariei au raportat o lumină puternică urmată de un bubuit asurzitor. Poliția din Vidin a venit cu explicații despre acest eveniment, scrie actualno.com.

„Un fenomen natural, dar oamenii de știință vor spune despre ce este vorba. Nu este vorba despre incident. Am trimis imediat polițiști să patruleze în zonă și să verifice dacă există incendii și victime. Echipele noastre nu au găsit nimic. Situația este normală”, a spus comisarul principal Petar Kotsin, directorul Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne din Vidin, într-o conferință de presă în legătură cu meteoritul căzut. El a explicat că polițiștii bulgari au primit un singur apel, din satul Gomotartsi, că în apropierea unei clădiri agricole s-a auzit o explozie puternică.

Meteoritul a fost observat din Valea Jiului FOTO Captură video

„Suntem în legătură cu colegii din România, care au spus că este un fenomen natural”, a spus comisarul superior Petar Kotin, directorul Direcției Regionale a Ministerului de Interne din Vidin

El a explicat că au primit un singur semnal, din satul Gomotartsi, care a anunțat că o explozie puternică a fost auzită în apropierea unei clădiri agricole.

"Suntem în contact cu colegii noștri din România, care au spus că a fost un fenomen natural", a adăugat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”