Ministerul Sănătății: Activitatea în secția ATI a Spitalului de Arși, suspendată; unitatea medicală - sancționată cu 6.000 lei

Ministerul Sănătății: Activitatea în secția ATI a Spitalului de Arși, suspendată; unitatea medicală - sancționată cu 6.000 lei

Inspecția Sanitară a decis interzicerea serviciilor de asistență medicală care implică utilizarea secției ATI a Spitalului de Arși și a dispus amenzi contravenționale de 6.000 de lei, în urma controlului efectuat joi.

Controlul a fost demarat după ce un bolnav internat în secția ATI a spitalului a fost fotografiat având o rană invadată de viermi.

Potrivit MS, în prezent, sunt doi pacienți pe secția ATI a Spitalului de Arși, iar după transferarea acestora activitatea secției se suspendă complet până la remedierea deficiențelor.

"Între timp, spitalul nu poate primi noi cazuri care ar necesita activitatea secției ATI", se arată în informarea MS.

Spitalul de Arși trebuie să igienizeze total secția ATI, să monteze plase la geamuri, acolo unde este nevoie, și să remedieze instalația de climatizare, precizează MS.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante