Ministrul Economiei: La Romarm se instalează astăzi trei linii de producţie de măşti chirurgicale

Ministrul Economiei: La Romarm se instalează astăzi trei linii de producţie de măşti chirurgicale

Echipamentele automatizate pentru trei linii de producţie de măşti chirurgicale sunt în curs de instalare marţi la compania Romarm, a scris pe Facebook ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

"Astăzi la Romarm, companie din portofoliul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, se instalează echipamentele automatizate pentru trei linii de producţie de măşti chirurgicale", a scris Virgil Popescu.

Ministrul Economiei a susţinut că Romarm va obţine astfel o capacitate de producţie de 500.000 de măşti chirugicale pe zi până la sfârşitul lunii aprilie.

"Astfel Romarm va avea, până la sfârşitul lunii, capacitate de producţie maximă de 500.000 de măşti chirurgicale, pe zi. Totodată, echipamentul necesar pentru linii de producţie de măşti tip FFP2, pentru spitale, va ajunge în România după Paşte, după care va fi instalat la Romarm. Împreună facem România bine", a notat ministrul Economiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina