Ministrul Educației: Au fost semnate ordinele de retragere a titlului de doctor pentru Tobă și Pandele

Ministrul Educației: Au fost semnate ordinele de retragere a titlului de doctor pentru Tobă și Pandele

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a anunțat joi că a semnat ordinele pentru retragerea titlului de doctor în cazul lui Petre Tobă și Florentin Pandele, menționând că, din perspectiva MENCS, este punctul final în această speță.

"Au fost semnate. Din perspectiva Ministerului Educației, acesta este punctul final. Ce se va întâmpla mai departe, dacă domniile lor vor să dea în judecată Ministerul Educației sau anumite persoane care au lucrat în această zonă a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) sau a administrației ministerului, aceasta este decizia domniilor lor. Dar pentru Ministerul Educației acesta este punctul final și se bazează pe expertiza celor din CNATDCU, care au analizat nu doar tezele de doctorat ale celor două persoane, dar și sesizările fiecăruia în parte", a precizat Mircea Dumitru, într-o conferință de presă.

AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro