Ministrul Nelu Tătaru: Este îngrijorătoare atitudinea celor care instigă la nerespectarea măsurilor

Ministrul Nelu Tătaru: Este îngrijorătoare atitudinea celor care instigă la nerespectarea măsurilor

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a condamnat, luni, atitudinea celor care "instigă" la nerespectarea măsurilor de prevenire a transmisiei virusului SARS-CoV-2, considerând că "politicul a venit prea repede peste medical".

"Îngrijorătoare este atitudinea celor care instigă la nerespectarea acestor precauţii şi este foarte grav acest lucru. Marea masă a românilor au respectat şi au răbdat trei luni. Să ajungi de o lună de zile să îi strici toată perioada, răbdarea, suferinţa pe care a strâns-o prin a-i arăta că nu a fost nimic... Am văzut de 10 zile că această bagatelizare poate da semne că încă există acea infecţie coronavirus, nu că nu a fost nimic. Şi poate unii dintre cei erau mari contestatari au trecut prin această suferinţă. (...) Cred că politicul a venit prea repede peste medical, în vreme ce economicul este cel care ne arată tuturor unde suntem", a declarat Nelu Tătaru la Realitatea Plus.

Ministrul Sănătăţii a precizat că până acum au fost testaţi 371.000 de români şi au fost efectuate 610.000 de teste. AGERPRES/(A - Gabriel Apetrii, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...