Mircea Badea: E prima dată în viața mea când aud asta, e foarte tare/Florin Roman a dezvăluit când și cum s-a îmbogățit Rareș Bogdan

Mircea Badea: E prima dată în viața mea când aud asta, e foarte tare/Florin Roman a dezvăluit când și cum s-a îmbogățit Rareș Bogdan

Deputatul liberal Florin Roman a dezvăluit când și cum s-a îmbogățit Rareș Bogdan.

Mircea Badea a spus, la Antena 3, că a remarcat că Rareș Bogdan, într-un interviu realizat în locuința sa, își ținea lemnele de la șemineu în cutia unui vin scump. În România, o astfel de sticlă de vin costă aproximativ 1500 de lei.

Liberalul Florin Roman a spus că ”în anii `90, când unii tineri își pierdeau vremea prin altă parte, Rareș Bogdan, ca student, a ajuns să dețină cel mai mare număr de magazine de telefoane mobile din Ardeal. Deci omul ăsta a muncit și a făcut bani corecți. Avea sute de magazine la momentul respectiv”. ”El și-a dezvoltat un business care a fost cumpărat de unul din operatorii care și astăzi sunt pe piață. El a făcut asta pentru că a vrut și a muncit” a afirmat deputatul.

2. captură vi... (badea-roman_66060700.jpg)

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a făcut remarca: ”L-a cumpărat operatorul pentru că a fost de treabă Rareș Bogdan. La câți bani avea, putea să cumpere el operatorul”.

”E prima dată în viața mea când aud asta, e foarte tare” a intervenit Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, potrivit dcnews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”