Mirel Joacă-Bine a murit la doar 34 de ani împușcat de patronul magazinului pe care-l jefuia

Mirel Joacă-Bine a murit la doar 34 de ani împușcat de patronul magazinului pe care-l jefuia

Un român din Italia a fost împușcat mortal de proprietarul unui magazin pe care încerca să-l jefuiască. Mirel Joacă-Bine avea doar 34 de ani și era celebru în România pentru numele său neobișnuit.

Mirel Joacă-Bine, un român în vârstă de 34 de ani stabilit în Italia, a fost împuşcat mortal de proprietarul unui magazin pe care încerca să-l jefuiască împreună cu alți doi complici.

Potrivit publicației Il Messaggero , românul originar din judeţul Braşov, dar stabilit în Italia, a murit, luni, 25 octombrie 2021, în localitatea Santopadre din Italia, în timpul unui jaf. Românul a fost împuşcat de mai multe ori chiar de proprietarul magazinului.

Românul a fost împușcat cu o armă de vânătoare

Mirel Joacă Bine și alți doi complici au încercat să jefuiască o tutungerie situată în Piazza Marconi din localitatea Santopadre (provincia Frosinone).

Potrivit unei prime reconstituiri, Sandro Fiorelli (59 de ani), proprietarul tutungeriei, a închis magazinul și a plecat de acasă alături de fiul său. Când s-a întors, bărbatul ar fi surprins trei persoane pe proprietatea sa. Fiul său a fost cel care a zgomote ciudate venind dinspre proprietate. Ulterior, bărbatul a observat că în interiorul casei se plimbau mai multe persoane care aveau fețele mascate.

Mirel Joacă-Bine era înarmat cu un pistol

Italianul, care mai fusese jefuit în trecut, a luat pușca de vânătoare cu gândul să-i alunge pe hoți de pe proprietatea sa. La scurt timp s-a trezit față în față cu unul dintre intruși. El le-a spus polițiștilor că s-a speriat când l-a văzut pe acesta cu un pistol în mână și cu brațul ridicat orizontal, moment în care a tras cu pușca.

Un singur glonț l-a lovit pe românul de 34 de ani, care s-ar fi târât afară pentru a scăpa, dar nu a reușit. Mirel s-a prăbușit pe jos, de-a lungul aleii care iese din vilă și duce la grădină. Rana i-a fost fatală tânărului. Ceilalți doi complici au rupt-o la fugă imediat și au părăsit localitatea la volanul unui autoturism de culoare gri.

Carabinierii investighează cu atenție varianta italianului

Carabinierii au izolat zona și investighează cu atenție varianta italianului. Pentru a înțelege cum s-a ajuns la crimă, oamenii legii au efectuat o inspecție și au colectat probe.

Deși în stare de șoc, proprietarul tutungeriei a putut da câteva detalii importante care să-i ajute pe polițiști în demersurile lor. În prezent, militarii caută să stabilească adevărul în acest caz.

Lângă cadavrul lui Mirel a fost într-adevăr găsit un pistol, care va fi supus unei examinări. Arma ar putea fi cu gloanțe oarbe.

De asemenea, se vor face verificări dacă pușca era deținută în mod legal. Arma crimei a fost confiscată de carabinieri pentru a fi examinată balistic. Potrivit sursei citate, comerciantul are o pasiune pentru arme de vânătoare.

În urmă cu câțiva ani, Mirel Joacă-Bine a intrat în atenția opiniei publice din România pentru numele său neobișnuit, fiind ținta ironiilor mai ales după ce buletinul său a ajuns pe Internet.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...