Misionara americană infectată cu Ebola a ajuns în Statele Unite

Misionara americană infectată cu Ebola a ajuns în Statele Unite

Misionara americană Nancy Writebol, care a fost infectată cu virusul Ebola în Africa, a ajuns marţi în Statele Unite şi urmează să fie tratată într-un spital din Atlanta care dispune de o unitate specială, relatează AFP.

Misionara americană infectată cu Ebola a ajuns în Statele Unite

Medicul Kent Brantly, celălalt american contaminat cu virusul febrei hemoragice în Liberia, unde lucra împreună cu Nancy Writebol, s-a întors sâmbătă în Statele Unite, şi este tratat în acelaşi centru din Atlanta.

Kent Brantly, în vârstă de 33 de ani, şi Nancy Writebol au contractat virusul Ebola în Liberia, care împreună cu Sierra Leone şi Guineea se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent. Potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, virusul Ebola a provocat moartea a 887 de persoane în Africa, în ultimele luni.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...