Misteriosul "METEORIT" care a transformat noaptea în zi: O minge de foc a traversat cerul Scoţiei şi a îngrozit populaţia - FOTO, VIDEO

Misteriosul "METEORIT" care a transformat noaptea în zi: O minge de foc a traversat cerul Scoţiei şi a îngrozit populaţia - FOTO, VIDEO

Un misterios "meteorit" a traversat cerul Scoţiei în noaptea de 29 aprilie, mingea de foc având o asemenea intensitate încât a făcut, preţ din câteva clipe, din noapte zi. Imediat după apariţia fenomenului luminos, sute de telefoane au alertat serviciile de urgenţă, iar mediul online a fost inundat de comentarii, filmuleţe şi fotografii.

Misteriosul "METEORIT" care a transformat noaptea în zi: O minge de foc a traversat cerul Scoţiei şi a îngrozit populaţia (Imagine: Daily Mail)

Potrivit Daily Mail , sute de oameni au văzut noaptea trecută, în jurul orei 06:45, o lumină (albă, roşie sau albastră) care a brăzdat cerul din Inverness spre Edinburgh.

Martorii au povestit că după ce mingea de foc a traversat văzduhul s-a auzit un uruit surd, ca de tunet, care a durat aproximativ 10 secunde.

Poliţia din Scoţia a confirmat că în noaptea de luni spre marţi s-au primit 999 de apeluri şi nu se exclude varianta ca ceea ce au văzut oamenii să fi fost un meteorit.

Pe de altă parte, meteorologii scoţieni au precizat că, la ora la care a fost văzută mingea de foc, în zona respectivă nu s-au înregistrat furtuni.

Imediat după producerea fenomenului misterios, pe reţelele de socializare au început să curgă mesajele, multă lume declarându-se îngrozită.

Au fost însă şi voci care au făcut haz de spaima unora. Într-unul din mesajele publicate pe Twitter, flash-ul de lumină a fost pus pe seama astronautului britanic Tim Peake care şi-ar fi făcut astfel simţită prezenţa.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 Foarte interesante amănunte!

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă