Mitică Dragomir necruțător cu naționala României: „Haos total! Suntem în relații proaste cu mingea”

Mitică Dragomir necruțător cu naționala României: „Haos total! Suntem în relații proaste cu mingea”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut un discurs dur la adresa „tricolorilor”, după victoria României cu Andorra, scor 2-0, în meciul de debut al României în preliminariile Euro 2024.

Mitică Dragomir, nemulțumit de cum s-a prezentat România. Foto Sportpictures

„Nici rezultatul și nici jocul nu sunt mulțumitoare. Dacă în locul României era Afumați, nu ne bătea Andorra. O echipă foarte slabă. Nu a ajuns la poarta noastră. Mi-a plăcut Drăgușin, dar și Alibec. În rest, haos total”, și-a început Mitică Dragomir discursul, la GSP Live.

„E greu de jucat cu echipe din astea haotice, care aleargă de nebuni și nu știu nimic. E greu să ieși din haosul ăsta, în afară de Alibec, românii nu înțeleg jocul. Și eu eram supărat dacă eram Răzvan Marin și mă scotea, nu jucase rău. A fost un meci urât, s-au remarcat doi jucători.

Românii, descătușați după ce au bătut Andorra. Foto Antena 1

Românii, descătușați după ce au bătut Andorra. Foto Antena 1

Jocul nu merge, este haos în exprimare. E bine că avem primele două partide cu două echipe slabe (n.r. - Andorra și Belarus), că poate ne punem la punct. Noi de vreo 7 ani ne tot punem la punct și suntem într-un declin cum nu am fost în ultimii 50 de ani”, a continuat Dragomir.

„Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

„Sunt unii jucători de la națională care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Cel mai bun român joacă în China (n.r. - Nicolae Stanciu, la Wuhan Three Towns). Doamne ce joc, nu am mai văzut un joc așa urât de 15 ani la echipa națională.

Nu are timp Edi să pună la punct jocul, nu e vinovat. El ar trebui să facă ceva la mijlocul terenului, nu e unul care să paseze, să scoată adversari din joc. Suntem speriați de bombe. Nu am mai văzut așa ceva. Jucăm cu grabă, dăm în minge de nebuni. Suntem în relații proaste cu mingea. Nu mai avem fotbaliști.

Să îi învețe să paseze

E haos, nu jucăm nimic. Ar fi trebui să îi strângă mai demult, să îi învețe să paseze. În afară de Moruțan, care mai încearcă un dribling, restul parcă sunt căzuți în cap. Poate își revin după primele două meciuri. Nu l-am înțeles pe Sorescu, a avut atâtea culoare să plece în atac. Ăștia trebuie învățați să joace. Nu am mai văzut un așa haos”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

România a învins cu 2-0 Andorra în preliminariile Euro 2024 și urmează să joace marți al doilea meci din Grupa I, acasă, cu Belarus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka