Moartea bizară a doi tineri: au decedat în aceeași zi și în aceeași casă, dar din cauze diferite

Moartea bizară a doi tineri: au decedat în aceeași zi și în aceeași casă, dar din cauze diferite

Morțile celor doi tineri, care au fost considerate suspecte timp de aproape doi ani, au fost din cauze naturale, au stabilit medicii.

FOTO Shutterstock

Un cuplu britanic a fost găsit mort în aceeași casă, în aceeași zi, dar din cauze naturale diferite, conform devonlive.com.

Aleasha Sullivan, 32 de ani, și Joshua Sandercock , 30 de ani, au fost găsiți morți în aceeași zi, în casa lor din Holcombe, Devon, la 21 octombrie 2021.

Moartea celor doi tineri a fost descoperită de un ofițer de Poliție. După ce a forțat ușa, a descoperit cadavrul fetei, care murise în urmă cu câteva zile. În timp ce căutau indicii prin casă, oamenii legii au dat și peste cadavrul lui Joshua Sandercock, la etaj.

Cei doi au murit în aceeași zi, însă cauzele au fost diferite, conform examenului medico-legal. Aleasha a murit de tromboembolism pulmonar - un cheag de sânge a ajuns la plămâni. Pe corpul ei au fost găsite semne care indicau faptul că a consumat heroină înainte de a muri.

Aleasha Sullivan

Aleasha Sullivan

Ancheta în cazul morții lui Joshua Sandercock a stabilit că acesta a luat metadonă, care nu i-a fost prescrisă, cu doar câteva ore înainte de a muri. Doza administrată i-a fost fatală.

Ancheta în acest caz a fost încheiată oficial anul acesta, pe 20 aprilie, stabilindu-se că morțile celor doi, care au fost considerate suspecte timp de aproape doi ani, au fost din cauze naturale.

Cei doi tineri erau sub supravegherea autorităților, având un lung istoric de consum și dependență de droguri , dar și probleme de sănătate mintală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene