Moartea stupida a unui bărbat care ajuta o rață să treacă strada cu bobocii săi

Moartea stupida a unui bărbat care ajuta o rață să treacă strada cu bobocii săi

Casey Rivara, în vârstă de 41 de ani, a ieșit din vehiculul său pentru a ajuta rațele să treacă strada și a sfârșit prin a fi lovit de un șofer adolescent în Rocklin, la aproximativ 40 km nord-est de Sacramento.

Rață cu boboci FOTO: Shutterstock

Rivara s-a asigurat că rățuștele care se plimbau să treacă strada în siguranță.

"Se pare că bărbatul încerca să ajute niște rățuște care se aflau în intersecție", a declarat Departamentul de Poliție din Rocklin într-un comunicat, scrie bbc.com.

"În timp ce bărbatul se afla în intersecție, un șofer adolescent se îndrepta spre est pe Stanford Ranch Boulevard. Acest șofer adolescent l-a lovit pe pietonul care se afla pe carosabil".

Un martor, Summer Peterson, a declarat că la accident au asistat și copiii ei. "Spuneau: 'Oh, este atât de drăguț. E atât de drăguț din partea lui'. Și apoi, dintr-o dată, a fost lovit de o mașină", a spus ea.

Oamenii au lăsat la locul accidentului omagii florale și rațe de cauciuc.

Rudele spun că Rivara își conducea copiii acasă după antrenamentul de înot când a observat o "mamă rață și rățuștele care se chinuiau să traverseze o intersecție aglomerată".

"Casey a fost cel mai bun, cel mai uimitor soț și tată. "Chiar și ultimul său act în această lume a fost un semn al compasiunii sale", se arată în mesajul familiei.

Văduva sa, Angel Chow, a declarat într-o declarație: "Vrem să ne exprimăm recunoștința noastră sinceră față de voi toți pentru mesajele și gesturile de bunătate. Este cu adevărat umilitor să auzim cum Casey a avut un impact pozitiv asupra vieților voastre și suntem extrem de recunoscători pentru asta."

Departamentul de poliție din Rocklin a declarat că nu a fost făcută nicio arestare "iar incidentul este încă în curs de investigare".

Este puțin probabil ca șoferul adolescent să se confrunte cu acuzații penale , a declarat căpitanul poliției din Rocklin, Scott Horrillo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /