Moartea tragică a unei artiste. Simona Săndulescu, înecată în Lacul Morii, după un mesaj de adio

Moartea tragică a unei artiste. Simona Săndulescu, înecată în Lacul Morii, după un mesaj de adio

Simona Săndulescu a postat, noaptea trecută, la ora 01.29, un mesaj de adio pe Facebook, chiar în timp ce se afla pe malul lacului Morii din Bucureşti, anunţă antena3.ro.

"Dragii mei prieteni care mă admiraţi artistic, ştiu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine... Vă rog să mă iertaţi!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu ştii că te-am iubit nespus! Acum intru în lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartaşite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiţi!", a scris femeia în postarea de pe pagina de socializare, cu câteva clipe înainte de a-şi lua viaţa.

La vederea mesajului, zeci de prieteni ai Simonei au început să comenteze la postare, sfătuind-o să nu facă vreun gest necugetat şi să le răspundă la telefon celor care au apelau. Alţii au decis să sune numărul unic de urgenţă 112.

Timp de câteva ore, conform antena3.ro , prietenii Simonei Săndulescu s-au întrebat reciproc dacă este adevărat ce a scris femeia, iar într-un final, răspunsul i-a şocat pe toţi.

"Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat şi mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte şi i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moartă! Şi-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunăm noi... L-a lăsat pe dig şi s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Este depus trupul la IML. Sunt afectată de aceasta veste cumplită! Nu pot să cred!! Să ne rugam pentru sufletul ei, greu încercat!!", a comentat Mioara-Mira Voicu la postarea Simonei Săndulescu.

Poliţia confirmă nenorocirea

La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 a fost sesizată cu privire la faptul că într-un lac din sectorul 6, se află o persoană înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti cadrul Secţiei 20 şi un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Carieră remarcabilă

Potrivit societateamuzicala.ro, Simona Săndulescu a fost artist liric şi instrumentist în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naţionale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio şi Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Ca organist solist a susţinut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Naţională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar şi în ţară. A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediţia 2013) şi în cadrul Festivalului RadiRo (ediţia 2014). Activitatea sa este bogată şi în domeniul muzicii de cameră, susţinând numeroase recitaluri camerale alături de artişti renumiţi.

Simona Săndulescu era Doctor în Muzică din anul 2010. A obţinut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul "Ilustrarea sintezei dintre vechi şi nou în creaţia organistică românească din a două jumătate a secolului XX".

Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuţia sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conţine lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia. De-a lungul timpului Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori