Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi: „Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi: „Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a șocat la interviul de la finalul partidei, dezvăluind că soția fundașului dreapta Cristi Manea ar fi fost lovită de doi suporteri aflați în tribune. Prietena fotbalistului a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei. 
 
„Performanța a fost umbrită de doi suporteri din tribune care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei, la TVR 1. 

Potrivit reporterilor  gsp.ro aflați la Cesena, Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena.

Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei. Bărbatul a fost deja identificat de organele abilitate!
Jurnalistul Decebal Rădulescu a oferit la rândul său o versiune asupra incidentului. Conform acestuia, Cristi Manea a mers în tribune pentru a-și saluta iubita, moment în care o altă fană s-ar fi interpus între fotbalist și prietena sa. Potrivit relatării, s-ar fi creat o îngrămădeală în zona respectivă în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită în plină figură. 

Un suporter a fost arestat, iar Gică Hagi, care se afla în zonă, i-a zis lui Manea să nu se ducă în tribună și să meargă la vestiar.

Conform Fanatik, fanii care au batut-o pe sotia lui Manea fac parte din gruparea "Uniti sub tricolor". Sursa citata scrie ca sotia fotbalistului a fost transportata la spital.

 Potrivit ultimelor informații primite din Italia, Cristi Manea a refuzat să ofere declarații la interviurile de la final. 




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro