Momente de derută la Antena 3! Becali l-a făcut „MUCI” în direct pe Dragnea și l-a lăudat pe Grindeanu! Leana, Vanghelie și SRS, invitații unei seri de „gală”!

Momente de derută la Antena 3! Becali l-a făcut „MUCI” în direct pe Dragnea și l-a lăudat pe Grindeanu! Leana, Vanghelie și SRS, invitații unei seri de „gală”!

Momente de derută azi-noapte la Antena 3! Tocmai puseseră de-o nouă seară sinistră în care să fie atacat noul cuplu al Binomului, adică Ponta-Grindeanu. Pe fundalul emisiunii rulau pervers imagini cu Gâdea și Grindeanu în sediul Guvernului. În platou se aflau deja „eroii naționali” Marian Vanghelie și Sorin Roșca Stănescu. Intrase și Leana și băgase tare cu Sistemu și Binomu, lucrurile mergeau unse. Procesul de înfierare al cuplului care vrea răul lu domnu Dragnea, și, implicit, al țărișoarei noastre dragi România, mergea ca uns. Vanghelie și SRS de-abia se încălziseră...

Când... Intră pe telefon reprezentantul Muntelui Athos în România, Gigi Becali. Pe persoană fizică. Și sunat, culmea, de Antena 3.

Le-a stricat tot. S-a căcat în direct pe mesajul lor. Spunându-le în direct că Dragnea e un dictator și un laș. Și că el îl respectă pe Grindeanu pentru că a săltat sabia și a intrat în luptă cu tiranul. În plus, l-a lăudat și pe Ponta. Și la sfârșit, ca să fie treaba treabă le-a băgat și o mică premoniție, care sună a blestem: „Moțiunea lu Dragnea n-o să treacă, o să vedeți!”

”Sorin Grindeanu e un bărbat puternic care a pus stop tiraniei lui Dragnea. Îl admir pe Grindeanu, iar pe Victor Ponta îl cred cel mai puternic bărbat politic la ora asta, cel mai deștept. (...) Decât un tiran ca Dragnea, mai bine un copil ca Grindeanu. Măcar are bărbăția să-l confrunte pe Dragnea. Moțiunea lu Dragnea n-o să treacă, o să vedeți!”, a spus George Becali.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…