Momentul în care Dan Barna este lovit de o mașină. Fostul șef USR ar fi traversat pe roșu VIDEO

Momentul în care Dan Barna este lovit de o mașină. Fostul șef USR ar fi traversat pe roșu VIDEO

Imagini care surprind momentul în care fostul președinte USR este lovit de mașină au fost publicate de TVR, arătând modul în care s-au desfășurat evenimentele. Potrivit legislației, bicicliștii și cei aflați pe trotinetă trebuie să coboare înainte de a traversa, iar fostul șef de partid ar fi încălcat mai multe reguli de circulație.

Potrivit imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public, Dan Barna ar fi făcut o serie de greșeli de circulație care ar fi condus la accidentul care a avut loc vineri, pe 31 martie, în centrul Capitalei.

Potrivit legislației, bicicliștii și cei aflați pe trotinetă trebuie să coboare înainte de a traversa. În imaginile obținute de TVR , fostul președinte de partid este surprins însă în timp ce traversează strada pe trotinetă.

De asemenea, potrivit unor surse judiciare invocate de sursa citată, traversarea ar fi fost făcută pe culoarea roșie a semaforului.

Fostul președinte USR Dan Barna a fost implicat vineri, 31 martie, într-un accident rutier în timp ce traversa intersecția străzilor Arhitect Ion Mincu și bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Inițial, fostul președinte de partid le-a spus oamenilor legii că nu a fost rănit, refuzând să fie transportat la spital.

Dan Barna a fost însă singur la Spitalul Floreasca, două ore mai târziu, pentru îngrijri medicale.

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la brigada rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a transmis Dan Barna într-o postare pe Facebook.

Brigada Rutieră București a informat că „în cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /