Momentul în care un rus îşi „tatuează” simbolul „Z” pe corp cu ajutorul unui fier încins, pentru a-şi arăta dragostea faţă de Putin VIDEO

Momentul în care un rus îşi „tatuează” simbolul „Z” pe corp cu ajutorul unui fier încins, pentru a-şi arăta dragostea faţă de Putin VIDEO

Litera „Z” devenit un simbol de propagandă principal al Kremlinului, ceea ce i-a determinat pe unii comentatori să îl descrie ca fiind „noua svastică”, potrivit Daily Star .

Dar acest lucru nu i-a împiedicat pe oameni, în special în Rusia, să afişeze simbolul cu mândrie.

În videoclipul distribuit de Nexta, un bărbat care pare să aibă în jur de 30 de ani, stă întins pe spate într-un hambar plin de fier vechi, în timp ce un alt bărbat îi împinge în piept un fier roşu încins în formă de Z.

Acesta face un zgomot de ardere, iar bărbatul sare în sus şi începe să strige în limba rusă.

Simbolul Z a apărut pentru prima dată la sfârşitul lunii februarie, când tancurile ruseşti au intrat în Ucraina pentru a începe „operaţiunea specială” a lui Putin.

Chiar săptămâna aceasta, bărbaţi în camuflaj rusesc, care prezentau simbolul „Z” pe haine, au fost văzuţi în imagini macabre cum imobilizează un bărbat care pare a fi un soldat ucrainean capturat, înainte de a-l castra.

Unul dintre ei foloseşte un cuţit de tăiat cutii şi pare să îndepărteze organele genitale ale victimei în faţa camerei.

Imaginile au fost distribuite pe reţelele de socializare, iar deputatul ucrainean Inna Sovsun a transmis pe Twitter reacţia sa: „Rusia trebuie să plătească pentru asta. Daţi Ucrainei armele de care avem nevoie pentru a opri acest coşmar o dată pentru totdeauna. Lumea nu se poate preface că acest lucru nu se întâmplă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria