Monica Macovei afirmă că luptă și va lupta "pentru România, o țară unde nu se fură".

Monica Macovei afirmă că luptă și va lupta "pentru România, o țară unde nu se fură".

Candidatul independent la alegerile prezidențiale Monica Macovei le-a transmis, sâmbătă, susținătorilor săi cu care s-a întâlnit la stația de metrou Lujerului că luptă și va lupta "pentru România, o țară unde nu se fură".

"Mulțumesc tuturor că pe vreme asta câinoasă ați ieșit din casă ca să ne întâlnim. Până la urmă nu ne învinge vremea, nu ne înving nici corupții și nici clasa politică coruptă. Putem câștiga. Suntem pe locul trei (în sondaje — n.r.) și suntem în creștere (...) România mea, România noastră este o țară în care nu se fură, iar politicianul este în slujba cetățeanului. Nu vreau să mă pui șefă peste țară, ci să mă angajezi să lucrez pentru tine. Împreună suntem o forță. Vino alături de mine și vom câștiga dreptul de a trăi într-o țară curată prosperă și cinstită. Nu mă las și nu vă las", a afirmat Monica Macovei.

De la stația de metrou Lujerului, Monica Macovei, însoțită de cei aproximativ o sută de susținători care au scandat "Macovei, scapă-ne de ei", s-a îndreptat către Piața Veteranilor, unde a vorbit cu fiecare dintre cei care au dorit să i se adreseze și a cumpărat niște flori de la o bătrână.

O militantă împotriva exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice a invitat-o pe Monica Macovei la o dezbatere pe această temă.

"Sigur că putem să stăm de vorbă. Independența energetică pe care eu o vreau pentru România nu este ipotetică, este reală. Fără o independență energetică nu avem o independență politică. Independența energetică, din punctul meu de vedere, se bazează pe trei surse: centrale nucleare făcute în zone fără risc seismic, rezervele de țiței și gaze din Marea neagră și rezervele regenerabile. Cu aceste trei resurse nu avem nevoie nici de fracturarea hidraulică, nici de cianura de la Roșia Montană", afirmat Monica Macovei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Priviți, China a înconjurat Rusia fără ca aceasta să mai opună rezistență

4 Primele semne? / Signa Group, un mare dezvoltator imobiliar austriac a depus o cerere de faliment pentru filiala din Germania

5 „Ești o escroacă! Minți lumea pentru 500 de euro! Marș!” / Vica Blochina și Oana Roman, scandal cu vorbe grele din cauza unui ceai