„Mossadul ucrainean” este operațional, afirmă un oficial de rang înalt de la Kiev

„Mossadul ucrainean” este operațional, afirmă un oficial de rang înalt de la Kiev

„Mossadul ucrainean” este operațional, dar nu vizează ținte politice, a declarat Direcției Principale de Informații (GRU) din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării, Kirilo Budanov.

Kirilo Budanov, șeful spionajului militar ucrainean FOTO EPA-EFE

Întrebat în cadrul unei emisiuni televizate despre „Mossadul ucrainean”, Budanov a spus că această echipă este operațională deja. Potrivit șefului spionajului militar ucrainean, unitatea respectivă nu vizează ținte politice.

La sfârșitul lunii aprilie, un consilier al ministrului de Interne al Ucrainei le-a transmis soldaților ruși care au comis atrocități în țara sa că vor fi vânați până la ultimul de către „Mossadul ucrainean”.

Oficialul ucrainean a făcut referire la modul în care serviciul secret al Israelului a vânat naziști după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Este o sarcină foarte importantă a Serviciului de Securitate, a Agenției Centrale de Informații, a Parchetului și a anchetatorilor Poliției Naționale. Pot spune cu încredere că vom cunoaște pe toată lumea după nume, inclusiv adresele lor, inclusiv o listă cu toate rudele, familiile lor, adresele apartamentelor, chiar și conturile bancare”, a declarat Zorian Șkiriak.

„Pământul va arde sub picioarele voastre”, i-a avertizat pe soldații ruși generalul ucrainean Mikola Malomuj.

Aceste declarații surveneau după masacrele descoperite în regiunea Kiev în urma retragerii soldaților ruși.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

4 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…