MotoGP: Jorge Lorenzo a câștigat Marele Premiu al Qatarului

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo (Yamaha) a câștigat Marele Premiu al Qatarului la clasa Moto GP, desfășurat duminică pe circuitul internațional de la Losail, în cadrul primei etape a noii ediții a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

Lorenzo, deținătorul titlului mondial, a semnat cu această ocazie a 62-a victorie din cariera sa. El a fost înregistrat cu timpul de 42min.28sec.452/1000, reușind să-l devanseze cu 2.sec.019/1000 pe italianul Andrea Dovizioso (Ducati) și cu 2sec.287/1000 pe spaniolul Marc Marquez (Honda), clasați pe locurile 2, respectiv 3.

Italianul Valentino Rossi (Yamaha), câștigătorul ediției de anul trecut a cursei din Qatar, care are în palmares nouă titluri mondiale, între care șapte la clasa regină a motociclismului viteză, a ocupat de această dată doar poziția a patra, la 2sec.387/1000 de învingător.

La clasa Moto2 s-a impus elvețianul Thomas Luthi (Kalex), în timp ce cursa de Moto3 s-a încheiat cu victoria italianului Niccolo Antonelli (Honda).

Cea de-a doua etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, Marele Premiu al Argentinei, va avea loc pe 3 aprilie.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta

5 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…