MotoGP: Jorge Lorenzo a câștigat Marele Premiu al Qatarului

MotoGP: Jorge Lorenzo a câștigat Marele Premiu al Qatarului

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo (Yamaha) a câștigat Marele Premiu al Qatarului la clasa Moto GP, desfășurat duminică pe circuitul internațional de la Losail, în cadrul primei etape a noii ediții a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

Lorenzo, deținătorul titlului mondial, a semnat cu această ocazie a 62-a victorie din cariera sa. El a fost înregistrat cu timpul de 42min.28sec.452/1000, reușind să-l devanseze cu 2.sec.019/1000 pe italianul Andrea Dovizioso (Ducati) și cu 2sec.287/1000 pe spaniolul Marc Marquez (Honda), clasați pe locurile 2, respectiv 3.

Italianul Valentino Rossi (Yamaha), câștigătorul ediției de anul trecut a cursei din Qatar, care are în palmares nouă titluri mondiale, între care șapte la clasa regină a motociclismului viteză, a ocupat de această dată doar poziția a patra, la 2sec.387/1000 de învingător.

La clasa Moto2 s-a impus elvețianul Thomas Luthi (Kalex), în timp ce cursa de Moto3 s-a încheiat cu victoria italianului Niccolo Antonelli (Honda).

Cea de-a doua etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, Marele Premiu al Argentinei, va avea loc pe 3 aprilie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

4 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”