MUIA a fost legală, sclavii, imbecili! Poliția propune clasarea dosarului penal și recunoaște că a interpretat eronat legislația internațională. Nici o demisie anunțată

MUIA a fost legală, sclavii, imbecili! Poliția propune clasarea dosarului penal și recunoaște că a interpretat eronat legislația internațională. Nici o demisie anunțată

MUIA a fost legală, sclavii, imbecili! Poliția propune clasarea dosarului penal și recunoaște că a interpretat eronat legislația internațională. Nici o demisie anunțată.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță într-un comunicat oficial că va propune procurorilor să claseze dosarul penal pe numee lui Răzvan Ștefănescu, proprietarul Audiu-ului înmatriculat în Suedia cu numărul MUIE PSD. IGPR recunoaște în comunicat că Direcția Rutieră a interpretat ”eronat” Convenția de la Viena și anunță că șeful Poliției a ”declanșat verificări”.

În ciuda scandalului uriaș și a prestației publice criticate unanim, șeful IGPR nu a anunțat nici o demisie și nici o demitere.

Polițiștii au anunțat că plăcuțele personalizate au fost retrase de către Agenția Suedeză de Transport, iar șoferul va putea circula doar cu numerele permanente.

Comunicatul oficial:

Având în vedere interesul public major în ceea ce privește circulația pe drumurile publice din România a unui autoturism înmatriculat în Suedia, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.

În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...