„Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

„Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

Postul de televiziune Pro TV s-a ales cu o atenționare din partea CNA după ce în cadrul emisiunii Vocea României a lăsat să se vadă zona intimă a unei concurente.

Este vorba despre Maria Guci, care a interpretat la audiţiile pe nevăzute melodia „Alive”, după cum se poate vedea mai jos.

„Am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating”, a spus Cristina Pocora, membru CNA, conform Paginademedia.ro .

Concurenta din Republica Moldova a povestit despre faptul că a fost abuzată când avea 17 ani, iar după terminarea interviului au fost arătate cadre luate de jos, de sub fustă.

”Pur şi simplu asta a fost senzaţia că a fost folosită. Această poveste şi această fată a fost folosită şi de voi prin felul în care aţi ales să o prezentaţi”, au mai spus cei de la CNA.

„Mie nu mi se pare, mai ales că mesajul este unul destul de lung şi pozitiv pe care îl transmite tuturor femeilor. Nu ne-am folosit de dumneaei, din contră, poate ne-am folosit pe partea pozitivă ca să transmitem acest mesaj către celelalte doamne care ar putea fi în situaţia ei”, a fost răspunsul dat de Pro TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”