Negocierile dintre tabere au EȘUAT. Dragnea are încă o majoritate confortabilă. Tudose nu renunță la demiterea mincinoasei

Negocierile din cursul nopții dintre cele trei tabere din PSD au eșuat. Și este puțin probabil ca ele să continue și în cursul nopții care vine pentru că, în mare, lucrurile par ireconciliabile, spun sursele noastre. Dragnea păstrează încă o majoritate confortabilă în CEx, dar și în rândul organizațiilor județene. Însă este puțin probabil ca în CEx să se ceară plecarea lui Tudose din fruntea Guvernului. Chiar dacă acesta nu renunță la demiterea ministresei Carmen Dan.

Sursele noastre spun că Dragnea a sacrificat-o deja. Și că ea își va anunța demisia după CEx. Luni nu se va tranșa nimic. Chiar dacă dinspre Dragnea se vor da aceleași semnale că situația este sub control, că bla-bla-bla... Cum a fost și acum o săptămână.

Era să uităm. Tudose merge în forță cu restructurarea. Și, mai mult ca sigur va obține reducerea numărului de ministere. Conform celor discutate azi-noapte, vor dispărea cam 4-5. Vor rămâne tot peste 20 de portofolii, și nu 18-19 cum a propus Tudose.

Nu va fi conducere colectivă.

Dragnea nu cedează din atribuții. Însă, de acum încolo se joacă hora mare, cu fanfară, nu o sârbă scurtă cu vioară și țambal, ca la Grindeanu...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

2 Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub met…

3 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

4 PSD, adevăratul virus care-a lovit România! Teodorovici propune suspendarea președintelui Iohannis, ales recen…

5 Iese la iveală adevărul despre „virusul creat în laborator”! / Virusul Wuhan este hiper agresiv. Cercetătorii ch…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici