Nicolae Dică (FCSB) - Boli este un fotbalist care îmi place, dar nu depinde de mine dacă vine

Antrenorul secund al echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că și l-ar dori în lot pe fundașul francez Kevin Boli (26 de ani), dar a precizat că transferul nu depinde de el, ci de clubul FC Viitorul și de fotbalist.

"Boli este un jucător care îmi place, un jucător pe care mi l-am dorit de când am venit la Steaua (n.r. — FCSB). Dar nu depinde de mine dacă vine, depinde de Viitorul și de jucător. Acum nu știm 100 la sută", a spus Dică despre fotbalistul pentru care finanțatorul Gigi Becali a oferit clubului FC Viitorul suma de 500.000 de euro.

Tehnicianul a menționat că în ultima perioadă i-au fost propuși mai mulți fundași centrali, dar în cele din urmă aceștia au refuzat să vină la FCSB. "Am spus că avem nevoie de un fundaș central, dar nu depinde doar de mine sau de conducere. Ne-au fost propuși diverși fundași centrali, am zis să vină "X", dar după aia ne-au spus că mai așteaptă sau că nu vor să vină. Chiar săptămâna asta a fost un impresar care ne-a propus un fundaș, i-am zis că suntem de acord și să vină, dar apoi ne-a anunțat că nu vrea fotbalistul să vină. Un alt jucător a optat să meargă în Liga a II-a din Spania, la Cordoba, decât să vină la Steaua să se lupte pentru câștigarea campionatului sau participarea în Liga Campionilor. Deci ne lovim de lucrurile astea", a explicat Nicolae Dică.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…