Nicolae Dică promite că nu mai calcă vreodată la FCSB. Gigi Becali are 6 antrenori pentru a-l înlocui

Nicolae Dică promite că nu mai calcă vreodată la FCSB. Gigi Becali are 6 antrenori pentru a-l înlocui

Deși inițial declarase că FCSB va avea antrenor la meciul cu Rapid de duminică, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, s-a sucit. După plecarea lui Nicolae Dică, vicecampiona va juca mai multe etape fără ”principal”

A fost ultima apariție a lui Nicolae Dică la cârma FCSB. Foto Arhivă Adevărul

.„M-am răzgândit. S-ar putea să n-avem antrenor nici cu Rapidul, să fie Pintilii (n.r. - secundul) pe bancă. Vreau să pun antrenor pe care să nu-l expun la riscuri, că jucăm cu West Ham, după aia jucăm cu Rapidul. Să-i strige demisia din prima?

După meciul cu Rapid m-am gândit că e mai bine sau poate chiar după meciul cu Craiova, să vedem. După aia are trei săptămâni să antreneze echipa. Sunt la ora asta şase antrenori care vor să vină“, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro. Astfel, noul antrenor va debuta la FCSB la începutul lunii decembrie, contra lui CS Mioveni.

Nicolae Dică a demisionat după înfrângerea de la Cluj

FCSB a rămas fără antrenorul Nicolae Dică după meciul din ultima etapă de la Cluj. El și-a dat demisia imediat după roș-albaștrii au fost învinși cu 2-1, deși au jucat o jumătate de oră cu un om în plus, la presiunile patronului Gigi Becali.

Gigi Becali își schimbă gândurile de la o zi la alta. Foto Sportpictures

Gigi Becali își schimbă gândurile de la o zi la alta. Foto Sportpictures

Întrebat dacă ar mai accepta o ofertă de la FCSB în viitor, Dică a fost tranșant: „Nu! Am fost de două ori și nu mai are rost a treia oară. Chiar dacă patronul își dorește, mi-e de ajuns! V-am spus clar. Familia mea s-a consumat în această perioadă, e mai bine așa”, a spus Nicolae Dică la Digi Sport.

Ironii la adresa jucătorilor

După ce s-a spus că a pierdut vestiarul, fostul antrenor al vicecampioanei a răbufnit: „Ce a spus Cordea, că nu am pus în practică ce am făcut la antrenament... Mă amuză când văd și lucrurile alea, că antrenorul a pierdut vestiarul. Nu există așa ceva și nu va exista în cazul meu! Îi aveam pe Messi și Mbappe în vestiar?! Nici așa nu aș fi avut probleme”.

Sub bagheta lui Dică, FCSB a reușit calificarea în grupele Conference League, dar a și suferit două înfrângeri devastatoare contra lui Silkeborg: 0-5 acasă și 0-5 în deplasare. În Superliga, după un debut dezastruos în campionat, vicecampioana este la un loc de play-off.

Până când Gigi Becali va alege noul antrenor, echipa este pregătită momentan de ”secundul” Mihai Pintilii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...