Nicoleta Luciu, transformată total de intervenții

Nicoleta Luciu, transformată total de intervenții

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani când a decis să se dedice în totalitate vieții de familie.

Cu toate acestea, e foarte activă pe Instagram și își ține fanii aproape. În cele mai multe postări, îi pune pe cei interesați la curent cu tot ce face pentru a-și întreține forma fizică și frumusețea. Are 40 de ani, dar Nicoleta nu pare să țină cont de asta și vrea să demonstreze că vârsta e doar un număr.
Cu toate acestea, dacă la alte fotografii primea comentarii laudtive, la o postare în care a publicat un instantaneu de după un tratament facial a avut parte mai mult de reacții negative.
Cei care o urmăresc pe Instagram au criticat-o și au considerat că s-a schimbat total:
"Nu te mai recunosc, păcat!"
"Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!
"Păcat că erai și ești încă frumoasă , sincer eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare , protecție."
"Eu nu mai știu cine ești!"

Chiar și în aceste condiții, rămân și câțiva fani care par să aprecieze apariția brunetei și o aseamănă chiar cu Gigi Hadid.

Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo și au împreună patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani. SURSA: protv.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

3 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

4 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România