Nicuşor Dan i-a convocat pe şefii de autobaze şi depouri la sediul PMB

Nicuşor Dan i-a convocat pe şefii de autobaze şi depouri la sediul PMB

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că i-a convocat pe cei aproximativ 20 de şefi de autobaze şi depouri vineri, la ora 12,00, la sediul Primăriei Generale.

"Am convocat azi, la ora 12,00, la sediul PMB, şefii de autobaze şi depouri, 20 de persoane, care pe de o parte sunt membri în conducerea STB, pe de altă parte, mulţi dintre ei sunt membri de sindicat. I-am convocat pentru două motive: vreau să le transmit, prin ei, angajaţilor STB hotărârea noastră de a merge înainte în aplicarea legii şi a hotărârii judecătoreşti. Nu se pune problema ca noi, într-un stat de drept, să nu aplicăm o hotărâre judecătorească. (...) Şi să înţeleg care sunt acele probleme care pot fi rezolvate", a arătat el într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMB.

Nicuşor Dan a menţionat că a fost de vineri dimineaţă la sediul Societăţii de Transport Bucureşti pentru a se asigura că din punct de vedere legal hotărârea judecătorească pronunţată joi, care suspendă grevă şi obligă la reluarea activităţii, este cunoscută de toată lumea.

"La ora 7,00 au plecat executorii judecătoreşti care au afişat hotărârea judecătorească în jumătate din autobaze şi depouri. Discuţiile, negocierile urmează, Cine nu aplică o hotărâre judecătorească obligatorie săvârşeşte o infracţiune. Probabil că până la amiază, în mod oficial, toţi angajaţii STB vor avea hotărârea judecătorească pronunţată ieri", a spus edilul general. AGERPRES/(A - autor: Irinela Vişan, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale