Nicușor Dan, MESAJ CU TÂLC! De ce a pierdut FRANȚUZOAICA! VIDEO

Nicușor Dan, MESAJ CU TÂLC! De ce a pierdut FRANȚUZOAICA! VIDEO

„Cateva numere, fara comentarii”, scrie Nicușor Dan, cu mult bun-simț, pe  Facebook .

„In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi).

Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra)Multumim tuturor delegatilor nostri pentru efortul incredibil de azi-noapte.” este mesajul matematicianului de la USB. 

Comentariile sunt de prisos...

Clotilde Armand: Aşteptăm rezultatele finale, sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar. 

Clotilde Armand, care a candidat la Primăria Sectorului 1 susţinută de USB şi clasată pe locul doi, la o diferenţă mică faţă de candidatul PSD Daniel Tudorache, a anunţat luni dimineaţa că este dezămăgită de ce s-a întâmplat, însă că aşteaptă rezultatele finale. 

"Pentru prima dată de câteva zile mă duc la birou, trebuie să văd un pic cum stau lucruile, este criză la birou. Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar. Probabil că trebuia să fie o diferenţă de 5% ca să câştig, dar aşteptăm rezultatele finale. Sunt foarte obosită, trebuie să aveţi un pic de răbdare cu mine", a spus Armand, într-un video postat pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus că a fost în mai multe secţii de votare, însă în mai puţine din Sectorul 1, considerând că aceasta a fost o greşeală a sa, subliniind că "a luptat până la capăt".

"Nimic nu va fi ca înainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia să fie şi mai mare. Ne vom aduna, ne trebuie un pic de timp, de câteva nopţi nu prea am dormit. Ne vom aduna şi vom reveni cu o strategie, toţi cetăţenii va trebui să ne implicăm", a spus Armand.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obţinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depăşită de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegători.

Exit-poll-urile şi primele date oficiale de la BEC, de duminică seara, au dat-o câştigătoare pe Clotilde Armand în sectorul 1.

Potrivit primelor informări provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmată de Dan Tudorache (PSD) - 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) - 16,6% şi Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...