Noi audieri în dosarul Microsoft: Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, aduşi la DNA

Noi audieri în dosarul Microsoft: Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, aduşi la DNA

Oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu au fost aduşi luni de poliţişti la DNA, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiaţi în dosarul licenţelor Microsoft, au declarat surse judiciare.

Gabriel Sandu nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au emis pe numele fostului ministru Gabriel Sandu un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de poliţişti şi dus cu o maşină la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul Microsoft.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au emis pe numele lui Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro,un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de poliţişti şi dus cu o maşină la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul Microsoft, au precizat sursele citate.

Şi omul de afaceri Dorin Cocoş a fost adus luni de poliţişti la DNA, cu o maşină, în baza unui mandat de aducere, pentru a da declaraţii în dosarul Microsoft.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au emis pe numele lui Gheorghe Ştefan un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de poliţişti şi dus cu o maşină la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare.

"Am fost adus degeaba", a spus primarul municipiului Piatra Neamţ, înainte să fie dus de poliţişti în sediul DNA.

 În 16 octombrie, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuinţele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidenţial Dorin Marian, fostului şef al Serviciului de Informaţii Externe Cătălin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, Remus Truică şi Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro, la tatăl preşedintelui Comitetului Olimpic, Adrian Petrache, precum şi la Fundaţia Dinu Pescariu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...