Noi detalii despre familia nevaccinată care a murit de Covid într-o zi

Noi detalii despre familia nevaccinată care a murit de Covid într-o zi

O întreagă familie de giurgiuveni a murit de Covid la Spitalul județean din oraș, pe 13 octombrie, au declarat pentru G4Media.ro președintele Consiliului Județean și managerul Spitalului Județean. E vorba de un tânăr de 36 de ani și părinții săi, toți nevaccinați.

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat pentru G4Media.ro managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

El a adăugat că peste 90% dintre cei internați sunt nevaccinați, în timp ce pacienții vaccinați dezvoltă forme ușoare ale covid. ”Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a declarat Dragoș Chivu pentru G4Media.ro.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a confirmat și el tragedia familiei. Mai mult: potrivit lui Beianu, familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze. ”Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a spus Beianu pentru G4Media.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...