Noi detalii în cazul tinerei împușcate în cap într-un pub din Marea Britanie. Nu ea era ținta atacului

Noi detalii în cazul tinerei împușcate în cap într-un pub din Marea Britanie. Nu ea era ținta atacului

Două persoane au fost arestate în cazul tinerei împușcate mortal într-un pub din Merseyside - Marea Britanie. Poliția crede că nu Elle Edwards a fost ținta atacului, potrivit BBC .

Elle Edwards a fost împușcată mortal. FOTO BBC

Elle Edwards, tânăra esteticiană ucisă brutal, pare să fi fost victimă colaterală în atacul din Ajunul Crăciunului. Incidentul a avut loc într-un pub din Merseyside, unde mai multe focuri de armă au fost trase e în jurul orei 23.50. Pub-ul era plin de oameni, în principal tineri.

Femeia a murit la spital după ce a fost împușcată în cap. Un bărbat și o femeie au fost arestați în legătură cu incidentul în urma căruia victima și-a pierdut viața.

Poliția a declarat că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat în Tranmere, fiind suspectat de crimă și tentativă de crimă. O femeie de 19 ani din Rock Ferry a fost arestată sub suspiciunea de conspirație la crimă, au adăugat ei. Ambii suspecți au fost luați în custodie și vor fi interogați de detectivi”, relatează BBC .

Alte patru persoane care se aflau în pub au fost, de asemenea, rănite. Una dintre acestea, un bărbat în vârstă de 28 de ani, primește încă îngrijiri medicale.

Pentru frumoasa mea Elle, tu ești lumina vieții mele, nu vei dispărea niciodată - mama și tata”, este unul dintre multele mesaje tulburătoare depuse, împreună cu multe flori, la locul tragediei.

Incidentul a avut loc în fața barului Lighthouse. FOTO PA MEDIA

Incidentul a avut loc în fața barului Lighthouse. FOTO PA MEDIA

„Cerul a câștigat cel mai frumos înger, suntem cu toții cu inima frântă, ne gândim la familia ta chiar acum, Elle”, au scris colegii tinerei pe Instagram.

Poliția din Merseyside crede că tânăra nu a fost ținta atacului.

Detectivul superintendent Sue Coombs a descris moartea ei ca fiind o „împușcătură cu sânge rece”.

Unul dintre prietenii victimei a declarat că oamenii au crezut inițial că au auzit focuri de artificii când au început împușcăturile.

Români împușcați în afara țării

Amintim că în luna octombrie, Marius Ciolac, un român în vârstă de 35 de ani, care lucra în Marea Britanie, a murit la un spital din Derby, după ce a fost împușcat de polițiști .

La sfârșitul anului trecut, polițistul de origine română Tyler Moldovan a fost împuşcat de un individ în Arizona - SUA, în timp ce apăra comunitatea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

3 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia