Noi explozii la Kiev şi în alte oraşe ucrainene. Autoritățile spun că apărarea antiaeriană și-a făcut datoria

Noi explozii la Kiev şi în alte oraşe ucrainene. Autoritățile spun că apărarea antiaeriană și-a făcut datoria

Explozii au fost auzite în capitala ucraineană Kiev şi în alte oraşe în primele ore ale zilei de joi, au anunţat oficiali şi media, în timp ce unele autorităţi locale au raportat activarea apărării antiaeriene.

Explozii în Kiev. FOTO AFP (Arhivă)

Rusia a bombardat în mod regulat Ucraina din octombrie anul trecut, lovind diverse ţinte. Ultimele explozii au fost raportate la mai puţin de 24 de ore după ce Kievul a anunţat că 21 de persoane au murit într-un atac al Rusiei asupra oraşului Herson.

"Apărarea antiaeriană funcţionează în regiunea Kiev", a declarat administraţia militară regională pe Telegram. Martori oculari citaţi de Reuters în oraş au spus că a fost cel puţin o explozie puternică.

Postul public ucrainean Suspilne a raportat explozii în oraşul din sud Zaporojie. Iuri Malaşko, şeful administraţiei militare regionale Zaporojie, a anunţat pe Telegram activarea apărării antiaeriene.

Presa locală a anunţat de asemenea explozii în portul de la Marea Neagră Odesa. Alerte aeriene au fost declanşate în cea mai mare parte din jumătatea de est a ţării, conform unei hărţi oficiale a guvernului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...