Nordul sexual al României. Locul în care o familie făcea sex cu colega de 13 ani a fiicei, iar părinţii cu propriii copii

Nordul sexual al României. Locul în care o familie făcea sex cu colega de 13 ani a fiicei, iar părinţii cu propriii copii

Nordul sexual al României. Locul în care o familie făcea sex cu colega de 13 ani a fiicei, iar părinţii cu propriii copii.

În nordul judeţului Botoşani au fost semnalate în ultimii 10 ani numeroase reclamaţii de abuz sexual al minorilor. O parte a faptelor au fost dovedite, iar vinovaţii trimişi în judecată. Întâmplările pornografice cu minori sunt la limita incredibilului.

 Anchetatorii recunosc această situaţie fără precedent, iar magistraţii din Darabani au cerut chiar ajutorul procurorilor din municipiul reşedinţă de judeţ pentru a face faţă numărului tot mai mare de dosare pe aceste fapte, se arată în publicaţia botosaneanul.ro.

Orgie în grup cu o colegă a fiicei de 13 ani

Una dintre cele mai incredibile fapte de abuz sexual asupra unui minor a avut loc în anul 2015, în localitatea Horodiştea, comuna Păltiniş, judeţul Botoşani,la graniţa de nord cu Ucraina. Un cuplu, de 37 şi respectiv 32 de ani au făcut sex în grup cu o colegă minoră a fiicei lor, în vârstă de 13 ani. Fata era şi vecină a cuplului de swingeri din nordul judeţului Botoşani. Cei doi au fost trimişi în judecată pentru act sexual cu un minor. Chiar şi aşa, bărbatul implicat în acest proces a fost reclamat, în această primăvară, de propria fiică de această dată, că ar fi violat-o, arată aceeaşi publicaţie botoşăneană.

În aceeaşi zonă, un alt botoşănean a făcut sex cu ambele fiice minore, fetele povestind bunicilor ceea ce au păţit. La acestea se adaugă alte zeci de reclamaţii numai în ultimii ani, fiind implicate chiar şi cadre didactice.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre