Noul șef de cabinet de la Casa Albă l-a asigurat pe procurorul general că postul său e sigur (surse)

Noul șef de cabinet de la Casa Albă l-a asigurat pe procurorul general că postul său e sigur (surse)

Nou șef de cabinet de la Casa Albă, John Kelly, i-a transmis procurorului general Jeff Sessions că postul său este sigur, după ce acesta a fost criticat dur public în ultimele săptămâni de președintele Donald Trump, a relatat miercuri agenția americană de presă Associated Press (AP), citată de Reuters.

Kelly, care a fost numit vineri șef de cabinet de către Trump, i-a telefonat lui Sessions sâmbătă pentru a-i oferi asigurări privind dorința Casei Albe ca el să rămână la conducerea Departamentului de Justiție, a precizat Associated Press, citând două persoane care au avut cunoștință de această convorbire.

Kelly a mai spus că Trump este în continuare nemulțumit de decizia din martie a lui Sessions de a se recuza din investigația privind presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA din 2016 și posibila complicitate cu echipa de campanie a lui Trump, dar președintele nu intenționează să îl demită și nici nu speră ca el să își dea demisia, conform AP.

Casa Albă nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta informația.

Kremlinul susține că nu s-a implicat în alegerile din SUA, iar Trump neagă orice înțelegere cu Rusia.

Săptămâna trecută, Trump l-a atacat din nou pe Sessions pe Twitter, spunând că este 'foarte slab', iar într-un interviu pentru Wall Street Journal a declarat că este 'foarte dezamăgit' de procurorul general.

Întrebat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, despre viitorul lui Sessions, Trump a răspuns: "Timpul ne va spune. Timpul ne va spune".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu