Noul șef de cabinet de la Casa Albă l-a asigurat pe procurorul general că postul său e sigur (surse)

Noul șef de cabinet de la Casa Albă l-a asigurat pe procurorul general că postul său e sigur (surse)

Nou șef de cabinet de la Casa Albă, John Kelly, i-a transmis procurorului general Jeff Sessions că postul său este sigur, după ce acesta a fost criticat dur public în ultimele săptămâni de președintele Donald Trump, a relatat miercuri agenția americană de presă Associated Press (AP), citată de Reuters.

Kelly, care a fost numit vineri șef de cabinet de către Trump, i-a telefonat lui Sessions sâmbătă pentru a-i oferi asigurări privind dorința Casei Albe ca el să rămână la conducerea Departamentului de Justiție, a precizat Associated Press, citând două persoane care au avut cunoștință de această convorbire.

Kelly a mai spus că Trump este în continuare nemulțumit de decizia din martie a lui Sessions de a se recuza din investigația privind presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA din 2016 și posibila complicitate cu echipa de campanie a lui Trump, dar președintele nu intenționează să îl demită și nici nu speră ca el să își dea demisia, conform AP.

Casa Albă nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta informația.

Kremlinul susține că nu s-a implicat în alegerile din SUA, iar Trump neagă orice înțelegere cu Rusia.

Săptămâna trecută, Trump l-a atacat din nou pe Sessions pe Twitter, spunând că este 'foarte slab', iar într-un interviu pentru Wall Street Journal a declarat că este 'foarte dezamăgit' de procurorul general.

Întrebat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, despre viitorul lui Sessions, Trump a răspuns: "Timpul ne va spune. Timpul ne va spune".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!