„Nu mai rezist de durere. Vă rog din suflet!” / Mesajele trimise către medici de tânăra însărcinată din Botoșani chiar înainte să moară

„Nu mai rezist de durere. Vă rog din suflet!” / Mesajele trimise către medici de tânăra însărcinată din Botoșani chiar înainte să moară

O tânără din Botoșani, în vârstă de 25 de ani, însărcinată în 3 luni, a murit vineri, 18 august, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", la câteva ore după ce a fost internată.

Femeia era însărcinată în luna a treia şi joi seară a acuzat dureri abdominale şi sângerare genitală. A ajuns cu ambulanţa la maternitate, unde a fost internată, însă vineri dimineaţă starea de sănătate i s-a agravat şi a intrat în stop cardio-respirator, decedând la scurt timp. Tânăra era mama a trei copii.

Noi detalii au ieșit acum la iveală. Se pare că, pe parcursul nopții, a trimis mesaje atât medicului de gardă, cât şi medicului curant prin care îi ruga să o opereze pentru că nu mai poate suporta durerile, relatează Antena 3. Ambele mesaje însă au fost fără răspuns.

insert 2

(FOTO Antena 3)

insert 3

(FOTO Antena 3)

Sâmbătă seară, zeci de oameni au venit şi au făcut un adevărat altar în faţa maternităţii, aducând flori și lumânări.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”