„Nu mai sunt măritată. Am divorțat”

„Nu mai sunt măritată. Am divorțat”

Nici două anotimpuri nu a durat căsnicia Alexandrei Stan. După o serie de zvonuri și de indicii, solista a confirmat, în sfârșit, despărțirea de Emanuel Necatu.

Vineri, 29 octombrie, Alexandra Stan (32 de ani) a fost invită la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1, unde a vorbit despre noua ei piesă, intitulată "Tokio". Alexandra Stan a lăsat la iveală și mai multe detalii despre viața amoroasă, în special după speculațiile de divorț.

La întrebarea lui Dani despre cum e ca femeie măritată, Alexandra a aruncat bomba: “Păi nu mai sunt măritată. Am divorțat. N-ai văzut?”. “Când? Când ai avut timp?”, a întrebat Dani, contrariat. “Știu, na…S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward, așa ca japonezii”, a completat Alexandra. "Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată), a punctat Alexandra.

Alexandra Stan: "fiecare alege ce face cu inelul"

Întrebată dacă i-a restituit băiatului inelul de logodnă, Alexandra a lăsat să scape și câteva nemulțumiri legate de relație și de fostul ei soț. “Poți să îl vinzi, depinde cât de scump e. Glumesc. Eu cred că fiecare alege ce face cu inelul, dar eu cred că e așa urât un pic să îl dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile”, a spus Alexandra. Dani i-a spus că bărbații, de regulă, se așteaptă să primească înapoi inelul sau măcar contra-valoare, iar Alexandra a adăugat. “Da, să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat, visele, anii”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...