„Nu mai sunt măritată. Am divorțat”

„Nu mai sunt măritată. Am divorțat”

Nici două anotimpuri nu a durat căsnicia Alexandrei Stan. După o serie de zvonuri și de indicii, solista a confirmat, în sfârșit, despărțirea de Emanuel Necatu.

Vineri, 29 octombrie, Alexandra Stan (32 de ani) a fost invită la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1, unde a vorbit despre noua ei piesă, intitulată "Tokio".Alexandra Stan a lăsat la iveală și mai multe detalii despre viața amoroasă, în special după speculațiile de divorț.

La întrebarea lui Dani despre cum e ca femeie măritată, Alexandra a aruncat bomba:“Păi nu mai sunt măritată. Am divorțat. N-ai văzut?”.“Când? Când ai avut timp?”, a întrebat Dani, contrariat.“Știu, na…S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward, așa ca japonezii”, a completat Alexandra. "Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată), a punctat Alexandra.

Alexandra Stan: "fiecare alege ce face cu inelul"

Întrebată dacă i-a restituit băiatului inelul de logodnă, Alexandra a lăsat să scape și câteva nemulțumiri legate de relație și de fostul ei soț.“Poți să îl vinzi, depinde cât de scump e. Glumesc. Eu cred că fiecare alege ce face cu inelul, dar eu cred că e așa urât un pic să îl dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile”, a spus Alexandra.Dani i-a spus că bărbații, de regulă, se așteaptă să primească înapoi inelul sau măcar contra-valoare, iar Alexandra a adăugat.“Da, să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat, visele, anii”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom