„Nu știu ce să mai fac”/Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate

„Nu știu ce să mai fac”/Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate

Bianca Drăgușanu este mamă, iar de ceva timp, simte că a ajuns la capătul puterilor. Fiica sa și a lui Victor Slav are probleme de sănătate, iar vedeta a mărturisit că pur și simplu nu știe ce să mai facă.

Vedeta povestește că fiica sa, Sofia, tușește fără oprire. A dus-o la medici, au făcut analizele ncesare, teste pentru alergii și așteaptă cu nerăbdare rezultatele, pentru că situația devine din ce în ce mai îngrijorătoare.

Fiica Biancăi Drăgușanu are pobleme de sănătate

Medicii i-au recomandat aerosoli, însă, până acum niciun remediu nu a ajutat-o să-și revină, ceea ce a stârnit o mare neliniște pentru mama ei. Mai mult de atât, vedeta povestește că nici ea nu se poate odihni din cauza stării de sănătate a fiicei sale.

”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Fanatik .

Viața intimă nu o mai interesează

Vedeta nu a vrut să mai vorbească despre viața sa intimă. Bianca Drăgușanu susține că pe primul loc în viața ei este fiica sa și sănătatea ei, nicidecum alt tip de discuții.

Ea a mai povestit că singurul lucru pe care și-l dorește este să primească mai repede analizele fiicei sale pentru a știi ce are și cum poate fi tratată această afecțiune care îi dă bătăi de cap de zile întregi.

”Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a mai spus Bianca.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale