O elevă de 18 ani a fost găsită moartă în casă/Mesajele misterioase din telefon

O elevă de 18 ani a fost găsită moartă în casă/Mesajele misterioase din telefon

O adolescentă care abia împlinise 18 ani a fost găsită moartă într-o casă bătrânească unde s-a izolat ca să nu intre în contact cu rudele bolnave de COVID-19, potrivit botoseanul.ro.

Gestul extrem al elevei nu are o explicație clară la acest moment, dar polițiștii au găsit în telefonul ei două mesaje misterioase primite de la cineva din Sibiu.

La o primă vedere, starea emoțională a adolescentei ar avea la bază mai mulți factori: o familie dezmembrată de divorțul părinților și lipsa unui sprijin afectiv permanent.

Era elevă în clasa a XII-a la Liceul ”Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani și cu domiciliul în comuna Călărași. Pe perioada școlară era cazată la internatul liceului. Zilele trecute, una dintre cele patru fete cu care împărțea camera a fost depistată pozitiv și astfel a trebuit să meargă acasă, în comuna natală.

Mama ei este plecată în Germania la muncă și în lipsa ei locuia la una dintre mătuși. Însă în această perioadă și acea rudă avea o problemă de sănătate cu unul dintre copii, astfel că fata a fost nevoită să locuiască într-o casă bătrânească, ce a aparținut bunicilor. Însă în condiții precare, mai ales pe timpul iernii.

Într-una dintre nopți fata a decis să-și ia viața, trupul ei fiind găsit a doua zi. În primă fază gestul extrem a fost pus pe seama situației familiale, însă anchetatorii ar fi găsit în telefonul ei două mesaje extrem de lungi, trimise undeva la 3:00 dimineața.

Ar fi fost trimise de o femeie din Sibiu, însă conținutul lor a rămas deocamdată necunoscut, nici mama neavând acces la informațiile care poate că au dus la sinucidere.

În comunitate, fata era cunoscută ca fiind extrem de cuminte și bună la învățătură.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară