O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită blocată în noroi într-o mlaștină

O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită blocată în noroi într-o mlaștină

Femeia era conștientă și a suferit răni grave, dar viața sa nu este în pericol, a precizat poliția. Ea a fost dusă la un spital local pentru observație.

Emma Tetewsky FOTO: Facebook Jordan Tetewsky

O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită blocată în noroi într-un parc de stat, a anunțat poliția, potrivit CNN.

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a dispărut pe 26 iunie, în jurul prânzului, în timp ce vizita Pinewood Pond din Stoughton și Lake Massapoag din Sharon, a declarat poliția din Stoughton într-un comunicat de presă.

Tetewsky a fost găsită în Parcul de Stat Borderland din apropiere, la aproximativ 50 de kilometri sud de Boston, de către turiști care au spus că au auzit o femeie strigând după ajutor într-o zonă asemănătoare unei mlaștini, a declarat poliția. Ei nu au putut ajunge la ea pe jos, așa că au chemat autoritățile pentru ajutor.

La sosirea polițiștilor, aceștia au auzit-o pe Tetewsky, dar poliția a spus că nu au putut să o vadă.

Trei ofițeri au vâslit 15 metri de la mal, prin tufișuri dese și mlaștini, pentru a ajunge la Tetewsky, potrivit poliției.

Este posibil ca ea să fi fost prinsă în capcană timp de cel puțin trei zile, a declarat poliția.

"Utilizând ATV-uri, poliția din Easton a întreprins eforturi de salvare pentru a ajunge la Emma și a o elibera, deoarece era blocată în noroi de mai multe zile", a declarat poliția. "Le mulțumim tuturor celor implicați. Publicul nu a renunțat niciodată la speranța că ea va fi localizată în siguranță".

Tetewsky era conștientă și a suferit răni grave, dar despre care nu se crede că îi pun viața în pericol, a precizat poliția . Ea a fost dusă la un spital local pentru observație.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat