O fiică a liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen, agresată în timpul unei altercaţii

O fiică a liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen, agresată în timpul unei altercaţii

O fiică a liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen şi unul dintre verii ei au fost loviţi cu picioarele şi pumnii în timpul unei altercaţii care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în Nanterre, lângă Paris, un anunţat surse din cadrul poliţiei, citate sâmbătă de AFP.

Marine Le Pen a denunţat vineri o "agresiune gratuită" şi a precizat că în acest stadiu "nu deţine niciun element" care să o facă să creadă că fiica ei a fost agresată pentru că este copila preşedintei Uniunii Naţionale (RN, fostul Front Popular).

Faptele au avut loc în jurul orelor 02:40 AM, la ieşirea dintr-un club de bowling, la doi paşi de prefectura din Nanterre. În timp ce fiica Marinei Le Pen ieşise să ia puţin aer, doi bărbaţi s-au apropiat de ea şi au vrut "să o încălzească, să nu-i fie frig". În acel moment a intervenit vărul ei pentru a-i îndepărta pe indivizi, care l-au lovit, înainte de a o agresa şi pe fiica Marinei Le Pen.

Fiica preşedintei RN, 19 ani, şi vărul ei de 18 ani au fost loviţi cu picioarele şi pumnii în faţă şi în alte zone ale corpului. Tânăra a fost transportată la spital "cu suspiciune de fractură a nasului", potrivit unei surse a poliţiei.

Doi bărbaţi, în vârstă de 32 şi 47 de ani au fost duşi în arest la comisariatul din Nanterre, însărcinat cu ancheta. Ambii erau alcoolizaţi şi în prima fază au negat că au fost la bowling, înainte de a recunoaşte că au trecut pe acolo, fără a face mai multe precizări.

"Din păcate, acesta este cotidianul pentru mulţi dintre compatrioţii noştri şi mulţi dintre taţii şi mamele de familie, care, la fel ca mine, nu mai putem să-i ştim pe copiii noştri la o petrecere studenţească sau cu prietenii liniştită.(...) Cred că aceasta este consecinţa alegerilor politice care au fost făcute de mai mulţi ani", a denunţat Marine Le Pen, care s-a confruntat în finalul alegerilor prezidenţiale din 2017 cu Emmanuel Macron.

Vărul tinerei a depus plângere în aceeaşi noapte, în timp ce fiica Marinei Le Pen ar urma să depună plângere sâmbătă.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!