O nouă româncă i-a dat dat jos izmenele lui Walter Zenga

O nouă româncă i-a dat dat jos izmenele lui Walter Zenga

Antrenorul italian Walter Zenga (61 de ani) se află la începutul unei noi relații sentimentale, după ce căsnicia cu românca Raluca Rebedea (39 de ani) a fost compromisă definitiv.

Căsătorit din 2005 cu Raluca Rebedea, compatrioata noastră cu care are și doi copii, Walter Zenga și-a anunțat intenția de a divorța, declarând că n-o mai recunoaște pe femeia care i-a fost alături timp de peste 15 ani.

După o perioadă în care a locuit în continuare la Dubai, în preajma familiei, Walter Zenga s-a întors în Italia, motivul fiind legat de o idilă apărută cu o altă româncă.

Conform presei italiene, care i-a fotografiat împreună pe cei doi, noua iubită a lui Zenga este Michela Motoc, născută în România, dar care trăiește de mult timp în Italia.

Michela are 31 de ani și e fotomodel și web influencer pe Instagram, unde are aproape 200.000 de ”urmăritori”. Ea a locuit pentru o perioadă în Dubai, unde se pare că a intrat în legătură cu antrenorul italian. În 2016, Michela Motoc a ieşit pe locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei