O pisică vagaboandă i-a prezentat pe cei șase pui ai ei femeii care a ajutat-o cu mâncare

O pisică vagaboandă i-a prezentat pe cei șase pui ai ei femeii care a ajutat-o cu mâncare

O femeie din Canada a fost fost surprinsă să constate că o pisică vagaboandă pe care a hrănit-o de mai multe ori nu numai că a supraviețuit, dar și-a „întemeia” și o familie.

Lisianne i-a dat mâncare unei pisici care venea constant să se joace în grădina ei din Quebec. Felina s-a atașat de femeie și o căuta aproape zilnic pentru a primi mângâieri și hrană. Lisianne s-a obișnuit atât de mult cu felina încât i-a dat și un nume - Usagi.

O pisică vagaboandă îi prezintă pe cei șase pui ai ei femeii care a ajutat-o cu mâncare FOTO: Facebook/ Chatons Orphelins Montréal O pisică vagaboandă îi prezintă pe cei șase pui ai ei femeii care a ajutat-o cu mâncare FOTO: Facebook/ Chatons Orphelins Montréal

La un moment dat, pisica a început să se îngrașe, iar Lisianne s-a gândit că îi dă prea multă mâncare, după care femeia a început să-și facă griji când și-a dat seama că felina nu o mai vizitase de câteva zile.

Însă Usagi i-a făcut o surpriză uriașă într-o zi în care a venit să o viziteze și să îi prezinte pe cei șase pui ai săi pe care i-a adus până pe veranda casei.

Chatons Orphelins Montréal , un grup local de salvare a animalelor, a explicat într-o postare pe Facebook că Usagi ar fi murit dacă nu o întâlnea pe „această doamnă cu o inimă mare”, care i-a câștigat încrederea.

Pisica a născut afară, într-un loc necunoscut, dar când puii au crescut suficient, Usagi i-a dus în curtea femeii.

Impresionată, Lisianne a decis să ajute familia felină și a primit-o în casa ei. Pentru că Lisianne nu poate păstra toți puii, le-a făcut cunoscută povestea pe Facebook.

Prima pisicuță și-a găsit deja un nou cămin. Lisianne a hotărât să-i ofere un „domiciliu” permanent lui Usagi, care tocmai a făcut prima ei vizită la veterinar pentru a fi sterilizată.

Povestea pisicii Usagi a fost postată pe Facebook la finele lunii octombrie. Între timp s-a viralizat și a devenit cunoscută în toată lumea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale