O româncă, căutată de polițiștii americani pentru că ar fi furat verigheta lui Lily Collins

O româncă, căutată de polițiștii americani pentru că ar fi furat verigheta lui Lily Collins

Polițiștii americani caută o femeie de origine română care ar fi furat bijuterii și carduri de credit dintr-un hotel și studio de yoga din West Hollywood, inclusiv verigheta actriței Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din „Emily in Paris”.

Verigheta lui Lily Collins a fost furată în luna mai - Foto Instagram

Potrivit Departamentului șerifului din comitatul Los Angeles și presei, femeia ar avea 34 de ani și ar fi româncă. Aceasta a furat mai multe bijuterii și carduri din dulapurile unui hotel spa și studio de yoga din Wesy Hollywood.

Los Angeles Times scrie că suspecta, pe numele ei Andreea Cătălina Roșca, se deplasează prin țară și comite infracțiuni asemănătoare. Potrivit anchetatorilor, aceasta ar fi asociată cu grupuri de furt organizat din România.

Lily Collins s-a numărat printre victimele furtului. Aceasta a pierdut verigheta, inelul de logodnă și câteva gadgeturi în luna mai, când a avut loc furtul .

Lily Collins, fiica lui Phil Collins, este cunoscută pentru rolul principal din „Emily in Paris”, serial produs de Netflix . Aceasta s-a căsătorit în 2021 cu regizorul Charlie McDowell.

Numele hotelului, care a fost jefuit în două ocazii separate nu a fost dezvăluit de departamentul șerifului sau de TMZ.

Românca Andreea Cătălina Roșca folosește o carte de identitate falsă din statul Washington cu numele Nicole Morri, conform departamentului șerifului. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, iar oricine are informații despre aceasta este rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secția șerifului din West Hollywood.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?