O studentă din Paris, lovită fără milă de un jandarm. Imaginile fac înconjurul lumii - VIDEO

O studentă din Paris, lovită fără milă de un jandarm. Imaginile fac înconjurul lumii - VIDEO

O studentă în vârstă de 24 de ani, din Paris, a fost lovită cu piciorul de un jandarm, aparent fără motiv, în timpul protestelor împotriva legii muncii. Imaginea şocantă face înconjurul lumii.

O studentă din Paris, lovită fără milă de un jandarm. Imaginile fac înconjurul lumii (Imagine: Facebook Jan Schmidt-Whitley)

Potrivit Le Figaro , Jan Schmidt-Whitley a surprins momentul într-o fotografie pe care a postat-o pe Twitter şi pe contul său de Facebook .

El a precizat tânara şi-a exprimat doar nemulţumirea că membrii forţelor de ordine (CRS) au folosit gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor şi a fost lovită cu piciorul. Imaginea a devenit rapid virală pe internet.

În timpul protestelor împotriva reformei codului muncii, care s-au desfăşurat la Paris şi în alte oraşe din Franţa, au fost reţinute peste 20 de persoane.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu