O tânără de 19 ani anunță că este însărcinată cu prințul Harry după o noapte petrecută împreună (revista 'Life&Style')

O tânără de 19 ani anunță că este însărcinată cu prințul Harry după o noapte petrecută împreună (revista 'Life&Style')

O tânără de 19 ani anunță în presa americană că este însărcinată cu prințul Harry după o noapte petrecută cu acesta. Potrivit revistei americane "Life&Style", citat de directmatin.fr, care titrează "Scandal regal: un bebeluș pentru Harry", prințul și-ar fi anunțat apropiații că va fi în curând tată. Mama viitorului copil, o tânără blondă, afirmă că are fotografii din timpul "nopții fierbinți" cu prințul Harry pentru a-și susține afirmațiile.

Deși zvonul nu a fost confirmat încă, o sursă apropiată de familia regală britanică afirmă că regina Elisabeta a II-a ar fi furioasă.

"Ar putea fi cel mai mare scandal la care va trebui să facă față familia. Regina este deosebit de furioasă fiindcă nu este prima oară când o asemenea alegație zdruncină palatul", a precizat sursa citată de Hollywood Life .

Ducesa de Cambridge și-ar fi sfătuit cumnatul 'să nu își asculte bunica', ci mai degrabă "glasul inimii", încheie directmatin.fr . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Așa o fi?

5 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...