Oamenii Guvernului Orban/Un fost consilier al șefului SRI și angajat la NIRO, a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalistă a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucăi Turcan

Oamenii Guvernului Orban/Un fost consilier al șefului SRI și angajat la NIRO, a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalistă a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucăi Turcan.

Noi numiri în funcții importante au fost publicate joi în Monitorul Oficial. În funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a fost numit Emil Răzvan Pîrjol, cau experiență în domeniul turismului. Din iulie 2019 se ocupa de afecerile din turism ale grupului Niro, controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro. În 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care în acel moment era ministru la dezvoltare regională și turism.

În perioada iulie 2012-decembrie 2015, Pîrjol a fost director general al Companiei de Investiții pentru Turism, companie de stat, desemnat în această funcție de Eduard Hellvig. Câteva luni, până să ajungă secretar de stat a lucrat și pentru grupul controlat de Niro, cunoscut pentru afacerile imobiliare. Are un adevărat imperiu imobiliar. Una dintre afacerile în care a fost implicat a fost Complexul Europa, demolat în luna septembrie.

O altă numire apărută în Monitorul Oficial este cea a Marinelei Mititelu, jurnalistă la Realitatea TV. A fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Raluca Turcan.

De asemenea, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a fost numit Ionel Scrioșteanu. Acesta a fost administratorul public al județului Ilfov și directorul de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache (PNL). La Transporturi a mai fost numit secretar de stat Valeriu Lupu, iar secretar general Gheorghe Cojanu.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Emil Răzvan Pîrjol


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…