OFICIAL SUA trimite la București un asistent să ia temperatura pacientului! Dragnea, primul pe lista întâlnirilor!

OFICIAL SUA trimite la București un asistent să ia temperatura pacientului! Dragnea, primul pe lista întâlnirilor!

E oficial. SUA trimite la București un asistent să ia temperatura pacientului! Dragnea, primul pe lista întâlnirilor! Departamentul american de Stat a confirmat sâmbătă seara informația că adjunctul secretarului de Stat pe probleme europene și eurasiatice, West Mitchell, va fi prezent luni la București.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă postat pe site-ul Departamentului de Stat:

”Adjunctul secretarului de stat pe probleme europene și eurasiatice, West Mitchell, va fi în Europa din 17 până în 22 iunie. Pe 18 iunie el se va afla la București, în România, pentru a se întâlni cu demnitari de rang înalt și cu analiști independenți pentru a discuta despre cooperarea regională în materie economică și de securitate. El va fi șeful delegației americane la cea de-a șasea rundă a Dialogului privind Parteneriatul Strategic SUA – România, despre care va vorbi la Universitatea din București”.

Potrivit informațiilor Comisarul.ro, primul demnitar cu care se va întâlni luni West Mitchell va fi cel mai cunoscut Infractor al României, Liviu Dragnea.

Conform G4Media.ro, Mitchell, care a preluat postul Victoriei Nuland, a declarat în urmă cu câteva zile într-un discurs că ”în Europa Centrală și de Est, SUA sunt interesate de întărirea eforturilor de luptă împotriva corupției și de combatere a dezinformării rusești, precum și de consolidare a societății civile în zonă”.

Acum o lună, pe 17 mai, Wess Mitchell s-a întâlnit la Washington cu consilierul prezidențial Bogdan Aurescu și ambasadorul României în SUA, George Maior.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?